Как попасть в больницу...

Анатолий Потиенко
ЯК  ПОПАСТИ  В  ЛІКАРНЮ…

По вулиці йшла жінка літня –
Від слова «літо» був у жінки вік.
Хто гляне на ту жінку – квітне,
Назустріч їй йшов літній чоловік:

Живіт звиса, давно весь лисий
І схожий на старий-старий лантух.
Лантух на жінку подивився
І мовив, перевівши дух:

-Скажи мені, прошу, бабусю:
Попасти як в лікарню, та хутчіш?
Ти ж тут живеш, як я дивлюся,
Бо в своїй торбі он несеш харчі.

Красуня зупинилася, нарешті,
І вирок віку свій сказала теж:
-В лікарню, старче, попадеш ти,
Коли бабусею ще раз мене назвеш!       04.04.2016 р.