десять рядкiв по сутi

Николай Таранцов
у межах кiл знамо яких
є сенс в любовi нам нема
як було що в нас на двоїх
видерла з мясом ця вiйна
 
душу жере туги тягар
днiв та ночей годин й хвилин
яким покаєся  богам
що бойню цюю заварив
___________________
пишаєся
              а в тiм як пса
стрелять тебе скаженого

29.05.17

***