Дохтори Закарпаття

Микола Мага
(Наші дохтори.)

ПОбив діда геморой
(Гурка і пікніці)
Бабо, шатя дай новой!
Й погар сливовиці!

Дохтора найти хотів
Жадні то не фіглі.
Не лем вИно вже не пив –
Лишився й біціглі!

Анцук чиський на ся взяв
Гривні в жебеловку.
Но а таллярі одклав
В лайбик у тапловку.

В бОльницю го внук забрав
Привюз од капурі.
Двирі дідови вказав
До регістратури.

Но а там така жона
Што й не уповісти...
Шатя білой і тонкой
Иппен ги в невісти!

Дідо ближе приступив…
Вутяг околлярі…
Як увідів вун цицьки!
Забов про таллярі...

-Што  вас дідику болить?
-Ганьба Вам казати...
Дохтор-хлоп дись туй сидить
Мусай поглєдати.

Дохтор порно позерав
(Спочивав д роботи.)
Дідо бисіду зачав
Про свої хвороти.

Перебачте кидь бухтить
Сопух сливовиці,
Де мож дохтора найти
До мої гу..ці?

Тот почливо уповів:
Є про молодиці
Гінеколог, - тот в п..ду,
Вшиткі - до  гу..ці!