Колискова для ненародженого сина

Лариса Малюгина Донецк
На місяця лице всю ніч дивлюся я.
Тебе нема... відлуння десь-то тає…
О! Як тебе, жаданий, я люблю
І як тебе, далекий мій, чекаю.

Промінчиком до тебе я дійду,
На сон твій тихо-тихо подивлюся…
О! Як тебе, жаданий, я люблю
Про це комусь сказати я боюся.

Ти спиш покійно. Так повинно буть,
У снах твоїх іще мене немає…
О! Як тебе, жаданий, я люблю
І як прийти у сни твої бажаю.

І загадково місяць палахтить…
Тебе його проміння  колисає…
О! Як тебе, жаданий, я люблю
А імені твого ніхто ж не знає…

Прийди ж мій сину! Знайдемо тобі
Ім'я , забаву, пісню колискову…
О! Як тебе, жаданий,  я люблю
Скажу усім я знову, знову й знову...

                1994р.