ZBI GNEV

Геннадий Тычина
poludniowo-zachodni wiatr
strumieniami do wlosow
honorowo wspomniano...

poludnie
charakter
przechodzi do ataku...

lato przedni...
przesuwa sie do przodu
ocean...

wierny pies
w kierunku bramki
lick slady ran ...




вітер південно-західний
 розпущене волосся
  почесне згадувалося...

південь
  натурою
    йде атакувати...

фронт літа...
  просунувши
          океан...

вірна собака
  у напрямку до мети
    облизують сліди ран ...

пер. на рус. :

юго-западный ветер
потоками для волос
гонор отметил...

южный
характер
в атаку идет...

фронт лета...
продвинут
океан...

верный пес
бежит вперед
зализавши следы ран...



     /27/05/2017/