Давай цiлуватись

Мокренко Хром Олег
Не думай, що щось забувається
Ти ж знаєш як падає з вишень сніг
Ти бачиш як люди в місті обіймаються
Сідай, правда ж не йде до ніг

Сідай, вип'ємо смачного алкоголю
Червоного, рідкого винограду
Почався дощ... Закривай парасолю
Пішли гуляти по воді, радіти граду

Живуть у наших грудях різні люди
Океанські погляди, вітрам незабудок оглядатись
Так, красиві словосполучення повсюди
Та не думай ні про що.... Давай цілуватись...