Дiвчина Кейко

Алексей Трибус
З легенди – дівчина Кейко
З паперу квіти майструвала
І оживити їх бажала…
Про цей секрет не знав ніхто!

Ціна красивого бутону –
Одна-єдина крапля крові.
Дивіться, це нова ікона:
Цвіте магнолія в долоні...

Спочила, тишком розмовляє,
Себе торкати дозволяє.
А винахідливій Кейко
Нове пасує кімоно.