Весна п сня

Зоя Мищенко
Весна прийшла..
 Весна зійшла з Небес-
Заполонила Білий Світ-
 Любов"ю..!
 І ти не спи-
 лікуй зірки-
 щоб жити на Землі-
 з Любовью..

Любовь обійме Білий Світ..
 і залікує людям рани..
 і оживуть живі мири,
 і заспіває пісні -
Світлий Ранок !

 Любов прийде СВІТАНКОМ
 на Весні !
Любов прийде свідомим танком Світу
Навесні !