Платон Воронько Сено пахнет крепче, чем трава...

Попова Наталия Борисовна
Сено пахнет крепче, чем трава,
Память горше по себе сама,
Чем событие, что уж минуло,
Пуля из нацеленного дула
На войне -
Теперь разит меня.

Сіно пахне дужче, ніж трава,
Згадка більш тривожною бува...
Як сама подія промайнула,
Куля із націленного дула
На війні -
Тепер мене вбива.