смуток

Вера Деревьянко 2
ходить смуток
голову схилив
 в душі людські
 смуток щедро  себе   лив
душі весело співали
 смуток з душ піснями виганяли
 плакав смуток опирався
 вдушах з людьми розважався
 і щасливо почувався