***

Рахим Карим
;алам билан олган бўлса Алишер,
Алмисо;дан ;олган ;ў;на дунёни.
Амур Темур ти;-ла мисли арслон, шер,
Бир пайтлар забт эмиш олам поёнин.

Жа;онгашта шоир Му;аммад Бобур,
Юриш, ;азал ила дунни этмиш лол.
На;от мен ме;р-ла чертиб тор, танбур,
Этолмасам кафтдек дунёни иш;ол?!