Струмом...

Оксана Губина Яковлевна
Струмом
від тебе мене б’є.
Сумом
дощ сьогодні ллє.
Хмарки рахую
навмання,
Спливає час.
Я чую музику
любові
повсякчас.
Вдихаю біль
а видихаю мить.
і вже не так
на серці защемить.
І знову струмом...
роблю новий крок
Щоб я зміцніла
Напевно хоче Бог.