Коли зняли секрекностi гриф

Раиса Киевская
Дуже прикро, коли ми дізнались,
Що з брехнею живемо давно,
Ще в дитинстві нам всі присягались -
Будуть сіяти чисте зерно.

Льодяною водою обдали,
Коли зняли секретності гриф.
Душі вузликом міцно в'язали...
Розкривався політики Міф...

Історична правдивість вражає,
Мов проходить по думці коса,
Всі прикраси минулі згортає,
Справедливість тепер воскресА.

Відкриваються очі потроху -
Про Чорнобиль, війну та Афган...
Всі секрети за цілу епоху
Розвівалися, наче туман.

Наше серце очистить від скверни,
Відійдуть пережитки "Совка",
Перейдемо до Нової Ери,
Щоб будівля зростала тривка!

Переродимось,  як птиця Фенікс,
Щоб брехливе минуле забуть!
А до виплат хай включиться "індекс",
В справедливості бачимо суть!