А творчiсть - чим вимiрювати творчiсть?

Миклош Форма
...А творчість – чим вимірювати творчість?
Хвалитися? Нав’язувати людям?
Нехай читають, навіть як не хочуть?
А потім? Прочитають і забудуть?

Існує лиш один правдивий вимір,
Який усі на світі добре знають –
Не модні теми і не нові рими,
А лиш один: читають – не читають...

І хтось колись словам моїм повірить.
І дасть оцінку творчості моєї:
«Любов його була насправді щира,
Бо він так щиро розповів про неї...»