Камiнець гранiту - ящiрка морська

Наталка Змиивна
Камінець граніту – ящірка морська.
На моїй долоні – лінія чітка.
Гріється в долонях ящір(ка)мінець.
Серце в чвал схопилось, скаче навпростець.

Камінець картатий, що не вердемар,
Шкода, що нічого вже не верне жар,
Полум’яне серце знов не заспіва.
Полум’яні зерна землю засівать

Більше вже не будуть. Море поглина
І холодне серце, і холодний камінь з стиглого зерна...


21.05.17