Проклята дорога

Ирина Шнайдер -Николаева
Заспівали півні на світанку
Тихо, наче скінчилась війна
 І ніколи пішки чи на танку
Більше не повернеться вона.

Не загине ні одна людина
Не проллється безневинно кров.
Мати вже не втратить свого сина,
А весна поверне в мир любов.

Заспівали півні, в небі хмари,
Світить як ліхтариком луна
У Донбасі кровоточать  рани
Та все поруч клята та  війна....

Схаменіться люди ради Бога
Збережіть  нам   внуків і дітей !!!
Має край і проклята дорога
Досить вдів, скалічених людей... 

23.05.2017 рік