Торкатись...

Оксана Губина Яковлевна
Торкатись пальцями Душі.
Летіти.
Торкатись пальцями Серця.
Тремтіти.
І розквітають любові квіти.
Кохаю. Божеволію несамовито.

Розтане ранок як і я
— в твоїх обіймах.
І прокричу твоє ім’я,
ти скажеш — Відьма.
Я розсміюсь і зацілую,
ми як діти.
Як можна без Любові
жити?