Дихаю життям жадiбно...

Оксана Губина Яковлевна
Вітер цілує лагідно
зорі чарують поглядом
Дихаю Життям жадібно,
та відпускаю спогади.
Пливіть по небу хмаринками,
стеліться по місту туманами.
Вмивайте дощами-краплинками,
а я від Життя буду п’яною.