Нi, вiн не увiйшов - вiн увiрвався

Миклош Форма
...Ні, він не увійшов – він увірвався
у дім її, мов гналися за ним.
Був збуджений, чи то не озирався.
Повторював: «Та менше, менше з тим...»

І пригорнула, і сказала «милий»,
І лила у бокал п’янке вино.
«Вона мене нарешті відпустила», –
Замовк і захрестився на вікно...