Пишу для тебе, бо живу для тебе...

Миклош Форма
Пишу для тебе, бо живу для тебе...
У цьому – сенс, мета, у цьому – путь.
Ти – сонце, ти – мої земля і небо.
Ти – та, кого заради і живуть.

В поезію перетворилась проза,
і вже назад не буде вороття...
Живу, пишу для тебе: як все просто –
немає інших формул для життя...