Без тебе...

Светлана Кузьменко3
Таж як без тебе, то не можу жить.
Твоя душа так міцно зв'язана з моєю,
Що відчуваю тебе серцем кожну мить.
Ти ж став моєю новою зорею.
Таж як без тебе, то не можу жить.
То я стоЮ лишЕнь, бо ти мене тримаєш.
Твоїм теплом живу я кожну мить.
Але ж ти знаєш це, я вірю - знаєш.
Таж як без тебе, то не можу жить.
Бо ж серце віддала тобі і душу.
Коли ж ти поряд, я рахую кожну мить.
А як ідеш - болить, та відпускати мушу.
Таж як без тебе, то не можу жить.
Вертай до мене,  любий,  я чекаю.
Ти так мені потрібен кожну мить.
Бо я кохаю, рідний, я кохаю.