Земне так швидко проминае!

Алим Зелинский
Откр.3:21 Побеждающему дам сесть со Мною на престоле Моем,
как и Я победил и сел с Отцем Моим на престоле Его.
    ***
Земне так швидко проминає!
Так зупинись, подумай лиш.
Тебе Господь давно чекає,
А ти, від Нього все біжиш.

Христос помер за тебе в світі.
Так  вічність, з Богом, вибирай!
Тобі в Новому Заповіті
Він обіцяв щасливий Рай.
     ***
Иллюстрация из Интернета.