Украинский Гарик 344

Владислав Красса
Український Ґарик 344

За мотивами І. Губермана

В пітьмі смердючій, у калюжі
ми спим і слюним вудилА,
і лиш жидам ще не байдужі
глухі російськії діла.


Оригінал

Во тьме зловонной, но тепличной,
мы спим и слюним удила,
и лишь жидам небезразличны
глухие русские дела.