Моj вiршi читаються пошепки

Миклош Форма
Мої вірші читаються пошепки.
Не для заходів шумних вони.
Втім… Читайте, як вдасться, як зможете.
Всі читайте – не буде сумних...

Не зважайте, що теми однакові
у однакових тихих  віршів.
Мої вірші – безхитрісні, знакові –
не для галасу, а для душі.

Я і сам їх читаю неголосно.
Я тихенько їх вам залишу.
Так тихенько з душі вони просяться.
Я їх пошепки навіть й пишу...