Из цикла Козаче

Артем Чиркинян
Гарній пісні - добрий приспів

Що землю захищати, що співати,
Однаково він робить. Від душі.
Ворожі вміє голови рубати.
Летять вони на приспіві в кущі.

19.05.17
© Артем Чиркинян