Я тебе цiлуватиму серед Праги

Миклош Форма
Я тебе цілуватиму серед Праги,
де годиннику – більше, ніж Штатам, втричі.
Я цілунками вкрию твоє обличчя –
кращий витвір жіночих одвічних магій.

І не думай лякати мені: «Тут люди-и-и!»
І не варто пручатися: «Ну, Миколо...»
Поки стрілки годинника пишуть коло, –
мов востаннє, тебе цілувати буду...

І вночі я не дам тобі сну ні миті.
але це не з інтимних палких обставин...
Ми по Празі – двотінню – ходити станем:
будем ніжність, як вічність життя, любити...

...................................................

Празькі куранти, або Староміський асторономічний годинник (чеськ. Starom;stsk; orloj), — астрономічний годинник у Празі, Чехія. Один із символів чеської столиці, одна з головних туристичних принад міста. Встановлений 1410 року в Старому Місті, на південному фасаді міської ратуші на Староміській площі