Лихо

Татьяна Силенко
Захопило лихо владу
Й лихо править нами.
Мостить нам - простому люду
Долю колючками.

Є над нами в лиха влада,
Їжа в нього є смачна,
Є машини, в банках вклади,
Тільки совісті нема.

І поки ми мовчимо -
Лихо буде панувати,
Заганять нас у ярмо
І до нитки обдирати.

2000 р.