Весняне!

Мария Зубрий
Все навкруги цвіте, шумить, буяє!
Так солодко співають солов"ї!
І кращої пори в житті немає,
На хвилях травня - почуття мої!

Я почала віршами говорити!
Весни - неперевершена краса!
А травень місяць, щоб дива творити!
І вірити всім серцем в чудеса!!!