Слава, Украiнi!

Серафима Марченко
Поклав життя за Україну -
Тим душам місце у Раю.
Нехай, хоч скільки часу сплине -
Подвигу славу віддаю.

Хай зеленіють доли в росах,
Ввік рідна мова лине з вуст.
Дитя сміється, стрічка в косах,
Нема жорстокості безумств.

Мир кожному, добра у долі,
Тепла та затишку у домі.
Життя свободою на волі,
Назустріч - усмішки знайомі.

Хай завжди: «Слава, Україні!»,
Звучить по миру, від границь.
«Героям слава!», - як донині,
В блиск очі радістю облич.
 



Миру та злагоди між народами, у всьому світі!
https://youtu.be/497gBFh0UeA

Изображение: интернет