Початок найкращих епох

Прокопенко Юрий
Нахнюплений день засіяв на всі боки,
Коли ти ввійшла, мов царівна з казок.
Ще й порухом вій відшукала глибокі
Бажання душі йти крізь весни разом.
Мій пульс шаленів, зупиняючи подих,
Кортіло літати, й не дивно в ту мить!
Немов божество, ти сиділа навпроти,
Даруючи погляд, що крутить шторми.
У серці моїм, все кружляють навколо
Вогні неземні – світлячки почувань.
Принада твоя до безумства зразкова
І варта того, щоб пірнати за грань.
Нести у світи процвітаючий промінь,
Народжену сагу про щастя для двох.
Де щире кохання у вирі симфоній,
Відкриє початок найкращих епох.

19:46,17.05.2017 рік

Зображення: http://www.thebridalbox.com