Ти приjдеш, i скажем все, або На летовищi

Миклош Форма
Ти приїдеш, і скажем все.
Навіть те, чого не було.
Цілуватиму мовчки чоло.
Та і тиша вже не спасе.

Ти приїдеш на день, на два.
Прилетиш стрімким літаком.
Травень сяятиме бузком.
Та болітиме голова.

Літаки – мов птахи з казок.
Злітна смуга – в слідах коліс.
Я б тебе на руках доніс.
Та зів’яв у руках бузок...

Знов казковий літак... І знов...
Та бракує казкових слів.
Я летовища не любив.
Ти пробач мене за любов...