Палахкотять свiчки каштанiв

Клавдия Дмитрив
Палахкотять свічки каштанів,
Все зеленіє навкруги.
В природи безліч своїх планів…
Ще й зеленіють береги.

Свічки каштанів в зелен-листі,
Мов білі вогники горять,
Неначе дівчина в намисті,
Красу  готові  дарувать.

Білі свічки нам  тішать око,
Любують перехожих зір.
Всі пнуться від землі високо,
Немов верхи Карпатських гір.

Та лиш навесні  нас  любують,
Тепла  і світла додають,
Біле мереживо гаптують
І радість  в наші душі ллють.

10.05.2017р.