Шехьун

Гулья Мисриханова
 И дуьньядин кьуд пип1ени хушдиз кьабулнай
Жувал гьалтай инсанриз,за гайи саламар.
Ч1ехи бахтар жагъанай заз кук1вар хьайила,
Зун фидайла к1вачел алай ракьун шаламар.

 Вун ни шуьрна ?- к1енида, ам бахт я лагь.
Вун ни шуьрна ? - кьейида , пис вахт я лагь.
 Вун ни шуьрна? -хайида ам адет я.
Вун ни шуьрна ?-жува гъайида -ам девлет я.

Вун ни шуьрна? -заз хъуьруьни гъана накъвар.
Вун ни шуьрна?-дарихвиляй кьежирнай за чилин накьвар.

Вун куь шуьрна?-зин дердери ам пис кар я.
Вун куь шуьрна?- пехилвили зин рик1 дар я.
Вун куь шуьрна?-зайифвили гъана накъвар.
Мад шеда зун, мад шеда зун кьада  вин т1вар.

Зун шехьзава - ама накъвар
Зун шехьзава -рик1 хьайла дар.
Зун шехьзава бахтлувиляй  вилер к1евна,
 Гъилералди, алакьзава залай а кар!!!!!!