Чорне чи Бiле?

Карнилгор
Чорне. Біле. Чи не все одно?
Все навколо втрачає суть,
Коли ти неспішно сідаєш за ф-но*,
І у серці зникає печаль або лють.

Торкаючись клавіш - вбиваєш мене
І з розуму зводиш так легко:
Вселяючи в душу почуття неземне,
Відкинувши думи похмурі далеко.

І з дотиком кожним - нові відчуття -
В єдине злилося і чорне, і біле.
Назавжди змінивши минуле життя,
Наповнює музика серце моє спорожніле.

Фортепіано і ти - це все, що треба,
Щоб я поруч з тобою забув про турботи.
І на крилах мелодій поринув до неба...
Але впав ниць на землю - 
Ти останню зіграла ноту.

by #Carnilgor 2017

*ф-но - фортепіано

Из сборника "Сорванные цветы"