Менi потрiбен гiтарист

Миклош Форма
Мені потрібен гітарист.
Фанат. І без обмежень віку.
Він має бути чоловіком,
Який до пісні має хист.

Не обіцяю, що удвох
Напишемо «Червону руту».
Але бажання має бути,
Щоб вийшло «ой», щоб вийшло «ох».

Це має бути саме той...
Хоча... Віддам належне хисту –
Це може бути гітаристка,
Що любить «ох» і любить «ой»...