Гори в туманi

Оксана Майданська
         
У вічнім часі - височіють гори,
Зелений край туманом вкрився.
Травневі дні дощами поливає,
Все розцвітає - природу убирає.

Криві  гірські масиви стали сірі,
Пливуть тумани бурхливі хвилі,
В дрімучий ліс, що на горбах,
Позасинали у смерекових хащах.

Води  біжать у потічках бистренько,
Гірськими зворами стрімко в долини.
Шумлять, гудять у звуках мелодійно,
Бо квітнуть гори і долини УКРАЇНИ .
                20:30              13.05.2017         О.М.