Щонайважче шукати щоранку сорочку. Сповiдь

Миклош Форма
...Щонайважче – шукати щоранку сорочку,
Бо уранці потрібно іти на роботу,
А учора сорочка-лелека злітала,
І було не важливо, де вирій її.

Але потім, як зустріч з сорочкою сталась,
Починається розшук штанів, що злітали,
Наче чорні шуліки, чи навіть орли,
Бо в сорочці самій – на роботі незручно.

Та найбільша проблема – хоч Шерлока Холмса
Запросити з міс Марпл, та ще й Пуаро, –
Бо зникають шкарпетки, як скарб Полуботка,
А коли босі ноги – це не комільфо...