Любовi Мiненко до картини Брате лелеко

Вера Свистун
Брате, лелеко!
Чується клекіт...
В висі глибокій
вітру потоки.

Сліду нема.

Десь біля хати
клин наздогнати,
маєш надію?
Серце зігріє!

Скоро зима.

Хмари - мов зграя...
Крила здолають,
брате, лелеко?
Вирій далеко.

Стогне юрма.