Паненка

Виктор Шатило
Ты наскрозь мяне - без дна -
Спасцігаеш давідна...
Стрэмка пекная, - паненка!
Развясёлая сукенка!
Тчэцца ранак, заранак.
Сонца смачны абаранак.
Ды мілей, за ўсё, яна, -
Ява смелая без дна!..
Гэта! Думная! Сукенка!
Развясёлая Паненка!