Любовi Мiненко до картини Битий шлях

Вера Свистун
Куди той битий шлях?
Куди і звідки?
І мерехтять в очах
чиї відбитки?
І їхало і йшло
по ньому люду...
Із міста у село,
з села - в облуду.
Під гору і з гори
до горизонту,
де небо ще горить,
де віра в цноту.
І де чекають нас...
Чи вже забули?

Там, де спинився час -
живе минуле.


облуда - обмана, неправда, нещирість