Козаче

Артем Чиркинян
Не звертає увагу на  втому й біль,
Не турбує його що кров доїсть гниль.
За країну він ляже, за шмат землі й неба!
Рану сіллю посипле, як буде треба...
Встоїть!

© Артем Чиркинян