Untitled

Елена Дембицкая
любить мы можем
безгранично
но. этого мало -
неизбежен крах.

      ©Елена Дембицкая    2017г.


we could love each other
as much as possible
and yet. it wouldn't be enough
to stop destruction.

R.Z.