День перемоги

Любовь Иванова 2
Потік людський урОчисто й святково
Замайорить тюльпанами в цей день.
І знов слова поваги і любові,
І щем від тих буремних літ пісень...

Живих героїв справді одиниці,
Хто серед нас - у них поважний вік.
В їх честь - салют! А дзвони на дзвінниці
Ведуть небесних душ невпинний лік.

Нехай ніщо в віках не затуманить,
Бо сам Господь цю славу окропив.
Схилім чоло і возвеличмо пам"ять
Усіх, хто землю нашу боронив.

Героям Слава! Слава щохвилини!
Хто у боях в страшній, лихій імлі.
Життя віддасть за волю Батьківщини,
Уклін від нас до самої землі.