Якщо доктор... гумореска

Валерий Сентюрин
               
                Каліграфія

Михайло  Булгаков,  Антон  Чехов медики  були,
Літературну  ж  світову  славу потім  здобули
Ось  яке,  іноді,  диво може  в  світі  статись,
Медпрацівникам  каліграфією   я  б  велів  зайнятись

Якщо  доктор,  як  всі  люди,  почина  писати
А  не  якимись  каракулями  бумагу  марати,
Якщо  літери  знайомі  почне  малювати,
Як  одразу  всім  цікаво  оте  все  читати