травневi вiйни

Александр Ярошевский
збиті гелікоптери хрущів
дотлівають хідниками міста
травень ще не налетів дощем
розгорнув он плащ-наметів листя

ба кульбаби вже закидують до літа в тил
стиглого насіння парашутики