Туди, де добре...

Наталья Бурлай
Чи то сонце так хмарами вкрилось?
Чи то ніч вже чорніє крилом?
Чи то серце моє зупинилось,
Так сумує за рідним селом...

Наче люди навколо,й багато...
І робота,й здоров'я -все є.
Але тягне до рідної хати,
Там , де навіть повітря своє.

Там, де смачно, і тепло, і добре.
Там, де рідні лунають пісні.
Там, де зими тривають не довго,
А скоріш поступають весні.

Як зібрати докупи хвилини?
Де знайти серед справ вільні дні?
Щоб побачити знову родину
Наяву, а не тільки ві сні...

Наче путами стягнуто тіло,
Наче мрії мої в кайданах...
Якби сил вистачало - летіла б
Я до рідного краю ,як птах...