Маршрути до серця

Прокопенко Юрий
Навіщо ти складаєш
Маршрути безкінечні?
У сни мої самотні
Все входиш, крізь літа?
Ти в небо закликаєш,
А я – так недоречно,
Закутий ще морозом,
Нагадую кришталь.
Ти швидко намагалась
Дістатися до серця,
Знайти там блискавиці
На дні шалених прірв.
Та складно щось відчути,
І як завжди ведеться,
Пізнати мелодійність
Найкращих в світі лір.
Облиш чекання марне,
У будь-якій із версій,
Коли журба довкола
Звела ряд перепон.
Візьми, якщо бажаєш,
Мою любов за безцінь,
Зігрій в обіймах теплих
Чи проведи ремонт.

20:41, 06.05.2017 рік.

Зображення: http://forum.amur.info