Вище, або думки вголос

Аристократ Ка
Якби  ТИ подарував відчуття
Від якого зранку болить голова  й каяття
Якби ТИ хоч на годину
Змінив спорідненість душ-
На злиття 2 тіл….
Кімната в гуртожитку пам’ятає
Нічних відвідувачів і шлюбних пар.
Кімната пам’ята відверті розмови й поцілунки,
палкі обійми і шалене «кохаю»
Стіни дихають ніжністю,
а вночі привиди минулого пестять волосся

А може ТИ оберігаєш мене від покидьків???
Може лишусь самотньою????

Темрява. Гаряче дихання однієї людини…