Украинский Гарик 337

Владислав Красса
Український Ґарик 337

За мотивами І. Губермана

Вдихаєм азіатську добру ніч
і густо над євреями гигочем;
в Росії більший прогресивний параліч,
світліші є Варфоломіївськії ночі.


Оригінал

Смакуя азиатский наш кулич,
мы густо над евреями хохочем;
в России прогрессивней паралич,
светлей Варфоломеевские ночи.