Нинi i прiсно

Мих Лис
Яблуко iз бiлого наливу,
ягода червона, як вино.
Що було - в туманi з бiллю згине,
а що буде - знати не дано.
Евi Змiй дав яблуко iз'iсти,
Ягодами Бог нас угоща...
Так завжди: вiд нинi i до прicно
Змiй у грiх заводить - Бог проща.